God fortsättning och härliga sista dagar detta 2019 önskar vi er.
Med anledning av att BLANDIS är företag sedan 1 januari 2019, så vill jag meddela följande att vi har bokföringsskyldighet och är godkända för F-skatt (FA).. Företaget är registrerat hos Bolagsverket som enskild firma och kommer så att bli tills vidare.
Det publiceras rykten om mig och fotografier publiceras runt utan tillstånd av mig. Rykten kan jag stå ut med för jag har ju sanningen om mig själv, men skulle önska att ni som lyssnar ställer frågor till mig och får alla fakta från mig och ingen annan.
Detta är flera olika brottsrubriceringar på detta och även brott mot den nya personuppgiftslagen GDPR. Det spelar ingen roll om det sprids i hemliga grupper för det finns alltid de som sprider skärmdumpar.
Med detta sagt, så kommer jag inte vidröra ämnet igen och har ni frågor så lovar jag att svara efter bästa förmåga svar.
HUNDREGISTRET är det som vi håller aktuellt under 2020 och vidare har vi diskussioner med de ”bollplank” som finns och har intresse av BLANDIS fortlevnad och hur vi bygger om och bygger rätt. Vill ni vara med så registrera er hund i BLANDIS HUNDREGISTER. som går tillbaka till 1993 och första registrerade hunden bar namnet SCOTT och blev 16 år.
Slutord från mig för 2019 och VÄLKOMNA in i framtiden tillsammans med BLANDIS år 2020

Vivian Lindblom Loftén (f.d. Nilson)
VD och ägare av BLANDIS företaget
Grundade BLANDIS 1993 och satt ordförande fram till 2012 och vi ombildade till BLANDIS RIX och en ny ordförande.