Ordförande: Lars Berg – Kolmården
lasse@blandis.se
Jag är semi-pensionär och bor i Kolmården med fru och mastiffblandisen Svea som är 5 år gammal nu.Kom med i BLANDIS RIX genom min sonhustru Cecilia Lekström-Berg, när vi tog emot en valp, Svea.Tyckte med en gång att det var roligt i BLANDIS RIX. Den avspända stämningen och det fantastiskt roliga umgänget med alla utställare och blandisfolk gjorde att jag fastnade ordentligt i och för BLANDIS RIX. Efter några år blev jag invald i styrelsen och nu när BLANDIS RIX gör en satsning på bredden med engagerade medlemmar så valdes jag till ordförande i BLANDIS RIX. Omstruktureringen gör att vi frigör krafter och vinner tid som vi annars inte skulle ha.Känner mig naturligtvis hedrad av uppdraget och ser fram emot att föra BLANDIS RIX framåt i samma anda som grundaren Vivian.
Kassör/Grundare: Vivian Loftén (Nilson), FAGERHULT
info@blandis.se – vivian@blandis.se
Registeransvarig | Domaransvarig | Aktivitetsansvarig
Jag startade Blandis 1993 och har före det en lång historia med hundar. Den första hunden kom in i mitt liv då jag var omkring 8 år. Och sen den dagen har det i stort sett alltid funnits en eller flera hundar som jag och min familj valt att dela våra liv med.Numer har jag en liten Märtha på 6 år och en liten Melvin på 9 månader, som älskade fyrbeningar. Jag är idag 71 år och det är glädjande att yngre krafter nu tar över aktiviteterna inom Blandis. Men jag kan inte helt hålla mig borta utan vill vara med på ett hörn så länge jag orkar i den här organisationen. Det är spännande och jag ser framtiden med tillförsikt.

Ledamot: Cecilia Lekström Berg – Kolmården
cecilia@blandis.se
Exteriördomare 4F. Jag har levt med djur i hela mitt liv och alltid värnat om djurens bästa.Jag bor i villa i Kolmården tillsammans med min man, tonårskillar, hunden Sansa samt katten Simon.Vi har skog och natur runt knuten och det är där jag gärna tillbringar min tid tillsammans med Sansa och min familj. Det har blivit en hel del kurser genom åren för mig och mina hundar. Bla har vi gått lydnad, agility, rallymix, sök och spårkurser.2006 kom jag för första gången i kontakt med Blandis då jag ville ställa ut min blandras. Det jag gillar skarpt med Blandis är den fina gemenskapen och stämningen mellan alla hundägare. Vi har roligt tillsammans och kan glädjas åt varandras framgångar. Vilket är en bra grund och gör att Blandis framtid ser ljus ut. Och det vill jag gärna vara med att jobba vidare på. Jag är nu även färdig exteriördomare 4F vilket känns fantastiskt.
Ledamot/sekreterare: Kim Aronsson – Sunne
kim@blandis.se
Jag har varit med om uppbyggnaden av Blandis sedan 1993 och bildade då det första distriktet ”Blandis i Stockholm”. Jag började döma hundar på Blandis Utställningar 1995. Sen har men känner att jag nu kan vara behjälplig i Blandis Rix arbete.Jag har arbetat som Veterinärassistent och har en lång historik med hundar. Det har sen tagit mig vidare i mitt arbete och starten av ett Djurhem 2003 som jag driver i samarbete med Polis och Länsstyrelsen där jag bor. Mitt kall är att hjälpa djur i nöd.jag varit borta nu några år.
Ledamot: Susann Loftén
susann@loften.se
Varit aktiv i Blandis sedan 1993, samt varit med och utvecklat BLANDIS till vad det är idag.Exteriördomare 4F
Ersättare (suppleant):
Angelica Sjölund -Vallentuna
Ersättare (suppleant):
Kersti Ström – Sunne
Revisor: Ingrid Axelsson