Nu avslutar jag BLANDIS, som jag startade 1993, för orken är slut. 1 juli 2020 är det 27 år sedan jag startade upp det hela och därför blir mitt avslut den 1 juli 2020 = 27 år.

Till de som jag trodde var mina ”vänner” har jag genom åren gett olika förtroenden om händelser i mitt liv, som under 3,5 år har offentliggjorts och hemliga grupper startade om detta. Jag känner till tre (3) stycken, som blivit raderade. Halvsanningar som får mig att låta som en helt fruktansvärd person, så nu är orken slut.

Nu har jag fått nog av de rykten som jag förstått sprids om mig och min person ….. Det kan ju vara så att eftersom ingen som hört rykten har kontaktat mig personligen och hört sig för om ryktena är sanna alternativt hur sanningen ser ut. Många har trott på den kan jag säga för jar blir nekad medlemskap i diverse hundgrupper på Facebook.

Vill ni vara med i HUNDREGISTRET, så har ni möjlighet att registrera till reducerad avgift fram till 30/6. Alla dokument skickas med email. Avgifterna är fr.o.m. 13/3 150 kr för enskild hund och 100 kr/valp för valpkull.

Vi har många ”trogna” som stött och registrerat, men från 1 januari är det sammalagt sex (6) hundar registrerade, så det känns lite som att ”kasta pärlor för svin” – ingen skugga på den som registrerat. Givetvis fattas det kapital för att fortsätta, om det inte sker en drastisk förändring. Lusten att arrangera utställningar finns inte heller kvar, på vårt sätt och som vi har skapat det.

Slutligen vill jag tacka alla som fanns med och byggde åren 1993-2012, för vi var ”ganska” befriande av konflikter under denna period i BLANDIS historik. 2012-07-01 och fram til dags dato har det varit mycket negativ kritik av mig som person och hur BLANDIS har skötts. Ingen har ställt frågor om sanningshalten, så då får man väl anta att den som ”tiger håller med”.

2020-03-13 – fredagen den 13:e
Mvh
Vivian Lindblom Loftén (f.d. Nilson)